Choose language:

Kabeli i crijeva (hidraulička crijeva, crijeva za rashladnu vodu) koji se koriste u visokim pećima, električnim lučnim pećima, indukcijskim pećima ili bilo kojoj drugoj opremi teških strojeva mogu biti izloženi ekstremnom toplinskom zračenju, iskrama ili čak prskanju tekućih metala.

Svrha zaštite tih ključnih dijelova od topline nije samo zbog smanjenja vremena zastoja i povećanja učinkovitosti vašeg proizvodnog procesa uz uštedu troškova. To je još važnije, radi se o sigurnosti u opasnom i potencijalno opasnom okruženju.

Zaštita od topline, posebno pokrivanje hidrauličkih crijeva i crijeva za rashladnu vodu, trebala bi biti obvezna kako bi ovo surovo okruženje bilo sigurnije i zaštitila najveću vrijednost svake tvrtke – njihove zaposlenike.

Pucanje visokotlačnih crijeva može stvoriti visok rizik i snažan učinak biča, tekućine mogu pronaći put do rastopljenog prskanja što može uzrokovati deflagraciju.

Anamet nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od topline, kao što su cjeve, trake, omoti, deke i brtve kako bi zaštitili svoju opremu i zaposlenike. Predmeti izrađeni po mjeri kao što su zavjese (za zaštitu od iskri zavarivanja ili prskanja tekućeg metala) na primjer ušicama kada su potrebne, jastuci i jastuci punjeni vunom kamenom mogu se proizvesti u kratkom vremenskom razdoblju.

Naše fleksibilne cjeve vodonepropusnih vodova mogu se koristiti za mehaničku i toplinsku zaštitu, osim toga naš asortiman fitinga i kabelskih uvodnica sprječava ulazak vode i prašine na vaše razvodne uređaje, senzore, razvodne kutije ili višestruke konektore. Nudimo posebne vodonepropusne vodove bez halogena od poliuretana za zaštitu kabela ispod hladnih valjaonica, gdje su izloženi kemikalijama poput agresivnog ulja i emulzije.

Naš odjel industrijskih crijeva nudi sklopove valovitih metalnih crijeva, od kojih je svako pojedinačno projektirano i dizajnirano zajedno s našim kupcima, po potrebi već opremljeno zaštitom od topline i isporučeno s pravim priključcima kao što su prirubnice i bradavice za transport vaših tekućina i plinova održavajući sigurno okruženje i proces.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja. I kliknite ovdje ako želite vidjeti naš katalog zaštite od topline.


Anamet Europe B.V.
Galwin 5
NL-1046 AW Amsterdam
The NetherlandsStay up-to-date!

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Anamet Europe B.V. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us: