Vacancies

ONLINE MARKETING ASSISTENT


Heb jij een studie (bijna) afgerond in de richting van (online) Marketing en Communicatie en heb jij, bijvoorbeeld tijdens stage, al enige werkervaring opgedaan met SEA, SEO en heb je daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden en dito kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou liggen!

 

Voor het verder uitbouwen van onze online marketing activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste online marketing assistent op hbo niveau welke ons op flexibele basis voor ca. 8 tot 16 uur per week kan ondersteunen bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Als online marketing assistent ga jij o.a. de online content verzorgen voor onze website. De taken die je gaat uitvoeren zijn o.a. het creëren van content, het signaleren van verbeterpunten op de website, het vinden en creëren van geschikte berichten voor social media. Ook wordt er verwacht dat je enige ervaring en/of affiniteit hebt met SEO, SEA, zoekmachine marketing, email marketing en het inzetten van social media voor zakelijke doeleinden.

 

Functieomschrijving

 

Als online marketing assistent ben je samen met de Marketing & Communicatie Manager bezig met verschillende online marketing activiteiten waaronder social media beheer, content creatie, email marketing, SEO en SEA.  De werkzaamheden bestaan uit:

- Het verzorgen van online content voor de website.
- Het waarborgen van de kwaliteit van de website.
- Het beheren van de social media kanalen en het plaatsen van geschikte berichten.
- Het verbeteren van de positie in zoekmachines (SEO) en het schrijven van SEO teksten.
- Het maken van campagnes in Google Adwords (SEA).
- Het wordt aangemoedigd zelf ideeën aan te dragen die je na overleg mag uitvoeren.

 

Functie-eisen

 

Jij bent een ambitieus en enthousiast persoon die houdt van een uitdaging en je hebt een passie voor communicatie en marketing. Tevens ben je creatief en goed met woorden. Ook zijn hierbij de volgende eigenschappen en vaardigheden van belang:


- Hbo-niveau student in de richting (online) marketing en communicatie
- Je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als op schrift;
- Je hebt kennis rondom social media marketing, e-mailmarketing en content creatie,
- Daarnaast ben je initiatiefrijk, stressbestendig, organisatorisch sterk, punctueel, collegiaal en heb je een vlotte persoonlijkheid;
- Dit alles gecombineerd met een resultaat- en klantgerichte, proactieve werkhouding
- Ervaring met Photoshop en In-design is een pré

 

Wij bieden

 

- Een marktconform salaris
-
De kans om je te ontplooien tot een echte online marketing specialist
-
De ruimte voor eigen ontwikkeling
-
Uitzicht op een vaste aanstelling

 

Anamet Europe BV is een innovatieve internationale onderneming op het gebied van slangen en koppelingen voor verschillende industriële toepassingen. Al meer dan 70 jaar zijn wij een internationale specialist op het gebied van flexibele slangen voor de staalindustrie, energiesector, machinebouw, olie- en gassector en de voedingsmiddelenindustrie.


Interesse? Stuur dan gelijk je CV en motivatie op naar Karin Jongsma k.jongsma@anamet.nl Voor meer informatie bel 020-5863406